Sportwedstrijden voor alle leeftijden toegestaan
Het kabinet heeft op vrijdagavond 18 juni verdere versoepelingen aangekondigd.

Vanaf 26 juni zijn alle deuren open, waarbij anderhalve meter afstand de allesbepalende norm blijft. Daar waar anderhalve meter niet lukt, geldt de mondkapjesplicht of kun je alleen naar binnen met een coronatoegangsbewijs.

Daarnaast blijven de basisregels belangrijk: Was regelmatig je handen, nies en hoest in je elleboog en blijft thuis bij klachten en laat je direct testen op corona.

De versoepelingen voor de sport in het kort:
Amateurwedstrijden zijn voor alle leeftijden zijn vanaf zaterdag 26 juni weer toegestaan. De Alternatieve competitie voor senioren vindt geen doorgang, maar verenigingen zijn vrij om onderling wedstrijden te gaan spelen.
Publiek is welkom bij de amateurwedstrijden, mits de toeschouwers op de tribune of langs het veld op anderhalve meter afstand van elkaar plaats nemen.
De mondkapjesplicht vervalt voor sportaccommodaties. Bezoekers moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.

Concreet voor Ventura op dit moment
Op basis van de versoepelingen mag publiek onder de genoemde voorwaarde naar de wedstrijden en trainingen kijken. Er is nog 1 officieel speel weekend dus verder voor nu geen veranderingen in de plannen. Maar..... na de zomervakantie gaan we gelukkig weer spelen.

namens het bestuur
fijne vakantie
Bernard
Our website is protected by DMC Firewall!