Beste handbalvrienden,

Zoals bekend heeft de overheid afgelopen dinsdag bekend gemaakt dat de corona maatregelen zoals die genomen waren tot 6 april verlengd worden tot 28 april.
Bijeenkomsten waren al verboden tot 1 juni.

De effecten voor het sociale leven zijn groot. Uit eten, feestjes en dus ook sporten en naar je vereniging gaan is er voorlopig niet meer bij.
Vanuit Ventura zijn we aan het kijken hoe we toch nog enigszins met elkaar in contact kunnen blijven, hier komen we deze week op terug.

Wij hebben ook besloten de altijd succesvolle familiedag met Hemelvaart op 20 mei niet door te laten gaan.
Ook het normaal gesproken groots bezochte Suikerspin tournooi van 20 juni gaat niet door.
Voor zover wij nu kunnen overzien is het niet verantwoord om op die momenten met honderden mensen op het Willem Alexander park aanwezig te zijn.
Het Jeugdweekend van 12 juli houden we vooralsnog aan want we vinden het belangrijk het seizoen met de jeugd goed af te sluiten.

Het is haast onwerkelijk wat deze situatie met zich mee brengt voor iedereen.
Als bestuur van Ventura willen we iedereen die met deze nare ziekte te maken heeft gekregen, direct of indirect, sterkte wensen.
Ook voor leden en sponsoren met een eigen onderneming is het een harde tijd, ook jullie wensen we sterkte en ik hoop dat jullie gepaste hulp en ondersteuning krijgen om deze periode door te komen.

We gaan er vanuit dat er een moment komt dat we weer kunnen handballen en een biertje drinken en dat we elkaar dus weer kunnen zien!
Tot dat moment wens ik iedereen sterkte en veel inspiratie om zo goed en zo kwaad als mogelijk deze rare tijd door te komen.

Namens het bestuur
Bernard Dries