Met het oog op de verhuizing naar het nieuwe complex op de A4 zet KethelSpaland de deuren voor Ventura alvast open! Tijdens diverse feesten is geconstateerd dat veel Venturaleden de weg naar sportpark Kethel al goed kunnen vinden en dat blijft niet onopgemerkt!

Vanaf heden is het voor Ventura-leden mogelijk om, net als KethelSpaland-leden, gratis naar de feestavonden te komen. Om het overzicht te bewaren zullen er hiervoor wel kaarten gehaald moeten worden. Deze kaarten zijn tot en donderdag 5 november verkrijgbaar bij Wendy Douwes. Dit betreft enkel kaarten voor de Ventura-leden. Introducés kunnen enkel kaarten halen via KethelSpaland-leden. KethelSpaland-leden kunnen de entreekaarten voor zichzelf en introducés op donderdagavond 29 oktober en 5 november tussen 20.00 uur en 22.00 uur halen. Voor meer informatie over het komende feest: https://www.facebook.com/events/1641544352783185/

God zei D(r)ank, Oktoberfest! Im November? Jazeker, voor het eerst een Oktoberfest op KethelSpaland en we zouden onszelf natuurlijk niet zijn als we dit in oktober zouden laten vallen. Wat is Oktoberfest? Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest gestart in München en geldt als het grootste bierfestival ter wereld met jaarlijks meer dan zes miljoen bezoekers. Veel mensen dragen traditionele klederdracht (waaronder de bekende 'Lederhosen' voor mannen en 'Dirndl' voor vrouwen). Op zaterdag 7 november vind je enkel lange tafels in de kantine en tappen we het bier natuurlijk in pullen. Vanaf 18.00 uur zullen DJ HenkundminKlaus en DJ The BigV de plaatjes uit kast halen en komt er wellicht ook nog een Duits zangertje op bezoek.
Gezien de beperkte ruimte is er een maximaal van 300 kaarten beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het halen van jouw kaartje! Daarnaast is dit feest, t.o.v. andere feesten enkel toegankelijk als je ouder dan 18 jaar bent. LET OP: Ook (Ventura-)leden moeten in het bezit zijn van een kaartje! Aan deurverkoop wordt niet meer gedaan.