roel3

roel2
roel

Woensdag 4 mei 2022 is Roel overleden. We wisten uiteraard dat Roel ongeneeslijk ziek was en dat het moment er ooit aan zat te komen. En dan toch wil je het gewoon niet!

Twee weken geleden had ik nog de eer om hem even kort te zien toen hij kwam kijken naar zijn dochter die als pupil van de week bij Dames 1 op de bank zat. Ogenschijnlijk niets aan de hand, even vriendelijk als altijd. Zo blijft hij in mijn gedachten, vriendelijk, bescheiden, gewoon Roel!

Voor Ventura is Roel altijd iemand geweest waar je op kon rekenen. Nooit een onvertogen woord maar wel met een duidelijke mening. Maar zelfs als hij het met bepaalde dingen niet eens was liet hij het belang van de vereniging voor gaan.

Dankjewel Roel, we gaan je missen!

Ik wens Corinne en de kinderen, zijn familie en vrienden, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Bernard Dries
Voorzittter Ventura

Het vriendelijke verzoek van de familie is om dit bericht niet via social media te verspreiden.
veld vanaf 9 mei

zaal vanaf 9 mei
Ventura 75

Lieve (oud)leden, (groot)ouders, vrijwilligers, vrienden, sponsors en anderen die Ventura een warm hart toedragen,

Eindelijk mogen we ons 75-jarig bestaan vieren en dat gaan we koppelen aan ons geweldige familietoernooi op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei 2022.

Bijgaand sturen we u de Flyer en 2 verschillende inschrijfformulieren (links) voor deze prachtige dag.

Uiteraard begint de dag met het familietoernooi, schrijf uw team derhalve snel in !!!

Op de dag zal er voor jong en oud genoeg te doen zijn, Clown Bobo komt optreden, Springkussens worden opgeblazen, etc. etc.

Ook zal er een officieel gedeelte zijn waar we stilstaan bij het verleden en we een aantal mensen in het zonnetje willen zetten. Deze ceremonie zal spetterend worden ingeleid.

Daarna mogen we aan tafel en volgt een spetterend feest onder leiding van DJ Frans Ekel. Er komen nog andere verassingen op deze avond, maar dat mogen we nog niet verklappen.

We maken en Memory Lane waarvoor uw foto’s zeer welkom zijn dus stof uw oude fotoboeken maar lekker af en laat ons weten (door deze mail/app te beantwoorden) of u iets gevonden heeft.

Ventura wenst u deze avond (vanaf het officiële gedeelte) aan te bieden dus zal kosteloos voor u verlopen incl. diner. Daarom is het essentieel dat u zich aanmeldt zodat we alles goed kunnen plannen. U mag ook 1 introducee meenemen.

We zullen op de dag wel een Ventura gadget verkopen voor een vrijwillig in te vullen bedrag, hopelijk steunt u de Club op die manier, maar nogmaals dit is op vrijwillige basis.

Als u een team wenst in te schrijven gebruikt u deze link, (dit is geen inschrijving voor diner en het feest!).

Als u naar de feestavond komt gebruikt u deze link.

Heeft u hulp nodig, laat het ons weten.

Adres van Sportpark Willem Alexander is Zoomweg 2, Schiedam (voor autonavigatie gebruik Zoomweg 4). Ons advies is om, indien u in de buurt woont met de fiets te komen.

Voorlopig programma (kan nog een beetje wijzigen)

10-14 uur familietoernooi

14.30-16.00 speciaal voor jongere jeugd

16.30 – 18.00 Officieel gedeelte

18.30 – 24.00 Knalfeest

spring party
We mogen weer!!!

Lieve leden,

We mogen weer handballen en hoe fijn is dat.

Echter, uit een inventarisatie binnen de vereniging vandaag blijkt dat een grote meerderheid van de teams niet in staat is om een team op de been te brengen voor het komende weekeinde.

Het bestuur heeft derhalve besloten om alle wedstrijden voor het komend weekend te annuleren.

In overleg met de TC kan er het komend weekend getraind worden in de zaal conform het schema van het afgelopen weekend.

Voor de komende weken zullen we op elke woensdag een inventarisatie maken binnen de teams om te kijken of er het volgende weekend gespeeld kan worden.

Bestuur Ventura