Trainingsdag E-jeugd zaterdag 24 oct.

We hadden een trainingsdag met de E-jeugd vandaag, onderlinge wedstrijden gespeeld.

Super leuk.

Corona update 15 mei Update 1 (aanpassing schema)

Beste handbal vrienden,

De jeugd is afgelopen week weer gestart met trainen.
De voorbereidingen om dit te kunnen doen hebben hun vruchten afgeworpen want alles is vlekkeloos verlopen (dankjewel Bianca en Nathalie).

Maandag 18 mei starten ook de trainingen voor de senioren weer. In de bijlagen zien jullie de spelregels en het trainingsschema.

Ik heb gezien van de week hoeveel lol en plezier de kids hadden. Eindelijk weer buiten en bewegen.
Trainers bedankt!
Ik hoop dat de senioren volgende week net zo genieten.

Ik ben trots op onze club dat we dit allemaal voor elkaar krijgen in deze bijzondere tijd.

Klik hier voor de speregels vanaf 18 mei

Klik hier voor het trainingsschema vanaf 18 mei
Corona update 15 mei

Beste handbal vrienden,

De jeugd is afgelopen week weer gestart met trainen.

Trainers bedankt!
Ik hoop dat de senioren volgende week net zo genieten.

Klik hier voor de speregels vanaf 18 mei

Klik hier voor het trainingsschema vanaf 18 mei
Trainingen

De eerste trainingen bij Ventura sinds Corona, uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen.

Hoi allemaal,

Dante is de winnaar van de paaseiwedstrijd.

De prijs is aan haar overhandigd.

Nogmaals gefeliciteerd Dante!

paasei dante 1paasei dante 2
Hoi Allemaal,

Ik ben bedolven onder foto’s van versierde paaseieren naar aanleiding van mijn filmpje met Pasen.
Vooral heren 2 had erg zijn best gedaan.

De jury heeft besloten om Dante Freij van de E1 uit te roepen tot winnaar en op de foto kan je zien waarom.

Dante van harte gefeliciteerd en de prijs komt jouw kant op.