Jacques de Heer overleden

Jacques is overleden op 30 maart 2021.

Jac. heeft veel betekend voor de jeugdafdeling van H.V. UVG voorloper van het huidige H.V. Ventura.

Eerst vanuit de Albertus Magnus school met haar eigen clubkleuren.
Op deze school werd ook de clubbladen gestenceld o.l.v. Jac.

Later speelde de jeugdafdeling in dezelfde clubkleuren (groen-wit) als de overige leden van H.V. UVG.

Jac. trainde de jeugd en waar nodig bracht hij ze naar de uitwedstrijden.

Jacques is Lid van Verdienste van onze Handbalvereinging en was een markant figuur.

Voor het overlijdensbericht uit Het Nieuwe Stadsblad klik hier
Overgenomen van Schiedam24 en De Schiedammer Online

Drie van onze oud-speelsters zijn opgenomen in de erecirkel van Schiedam.

Het gaat in deze gedenkplaats in de hal van het Stadskantoor om Schiedamse sporters of teams van 18 jaar en ouder die nationaal kampioen zijn geworden, een Europese of wereldtitel hebben behaald of hebben meegedaan aan de Olympische of Paralympische Spelen.
Behalve kampioenen komen ook sporters in aanmerking die kunnen bogen op een unieke sportprestatie of een grote prestatielijst en Schiedamse niet-sporters en organisaties die een (inter)nationale uitstraling hebben gehad op de sport.
Elk jaar bestaat opnieuw de mogelijkheid om de Erecirkel uit te breiden.

De drie oud-speelsters zijn:
Ingrid Dulfer-Keijzer, cricket, international cricket en handbal, 1983-1993;
Kelly Dulfer, handbal, deelnemer Olympische Spelen Rio de Janeiro, 2016;
Jasmina Janković, handbal, deelnemer Olympische Spelen Rio de Janeiro, 2016.

In de artikelen is men vergeten op te nemen dat Kelly ook wereldkampioen is geworden in 2019.

erecirkel schiedam24
Wintersfeer

Wat foto's van ons sportpark in wintersfeer.

De foto's zijn gemaakt met een drone van Mischa Keemink van Waterwegsport

Trainingsdag E-jeugd zaterdag 24 oct.

We hadden een trainingsdag met de E-jeugd vandaag, onderlinge wedstrijden gespeeld.

Super leuk.

Corona update 15 mei Update 1 (aanpassing schema)

Beste handbal vrienden,

De jeugd is afgelopen week weer gestart met trainen.
De voorbereidingen om dit te kunnen doen hebben hun vruchten afgeworpen want alles is vlekkeloos verlopen (dankjewel Bianca en Nathalie).

Maandag 18 mei starten ook de trainingen voor de senioren weer. In de bijlagen zien jullie de spelregels en het trainingsschema.

Ik heb gezien van de week hoeveel lol en plezier de kids hadden. Eindelijk weer buiten en bewegen.
Trainers bedankt!
Ik hoop dat de senioren volgende week net zo genieten.

Ik ben trots op onze club dat we dit allemaal voor elkaar krijgen in deze bijzondere tijd.

Groet
Bernard
Voorzitter Ventura

Klik hier voor de speregels vanaf 18 mei

Klik hier voor het trainingsschema vanaf 18 mei
Corona update 15 mei

Beste handbal vrienden,

De jeugd is afgelopen week weer gestart met trainen.

Trainers bedankt!
Ik hoop dat de senioren volgende week net zo genieten.

Groet
Bernard
Voorzitter Ventura

Klik hier voor de speregels vanaf 18 mei

Klik hier voor het trainingsschema vanaf 18 mei
Trainingen

De eerste trainingen bij Ventura sinds Corona, uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen.