• DS1_sima

DS1 Coaching

Leopold Foussom

DS1 Training

Leopols Foussom

Frans Ekel

Mandy van de Ven

DS1 Begeleiding

Geen afbeeldingen
Het afgelopen zaalseizoen is een enerverend en succesvol seizoen geweest voor Dames 1. Eerst het kampioenschap in de hoofdklasse, tweede plaats in de Jan Alma Cup en daarna afgelopen zondag promotie naar de tweede divisie.
Wij willen onze supporters bedanken voor de steun van het afgelopen seizoen. Afgelopen zondag waren ook veel supporters naar Houten gekomen om ons aan te moedigen, dank jullie wel!

Dames 1
Afgelopen zondag heeft ons eerste damesteam een toernooi gespeeld voor promotie naar de tweede divisie in de zaal.
In een sterk deelnemersveld wisten zij twee van de vier wedstrijden te winnen.
Zij zijn daarmee derde geworden, en promoveren naar de tweede divisie!!
Onze felicitaties aan de speelsters, Vallie en René. 

Het bestuur

foto ds1
Sima Sport Ventura dames 1 was al kampioen maar afgelopen zaterdag hebben zij dat in gezelschap van veel publiek gevierd.
Dames en coach/begeleiding: enorm gefeliciteerd met dit kampioenschap in de hoofdklasse.
Een geweldige prestatie!

Het bestuur

ds1 kampioen 2017

Door onze winst van gisterenavond op Roac (14-37) en het verlies van onze concurrent WHC tegen Hellas zijn wij gisterenavond al kampioen geworden. We zijn hier uiteraard heel blij mee maar willen dit samen met onze supporters pas vieren op zaterdag 18 maart aanstaande. We spelen dan thuis tegen Heerle op een vroeger tijdstip dan gebruikelijk en wel om 19:05 uur.
De laatste twee thuiswedstrijden hebben we extra ondersteuning gehad van de pupillen Mayra, Lotte, Finne en Dante. Ze hebben voor ons mooie tekeningen gemaakt en een leuk verslag van Finne.

Lees meer...

In het kader van onze nominatie Sportploeg van 2017 van de gemeente Schiedam is onderstaand promotiefilmpje gemaakt. De filmploeg van Visser Media & Design was op dinsdag 6 december tijdens onze training aanwezig om opnames te maken. Uiteindelijk is van de vele minuten die zijn opgenomen een promo gemaakt van 1 minuut lang. Wij zijn helaas niet uitgekozen tot Sportploeg 2016, die titel is behaald door de cricketers van Excelsior '20. 
Klik om de volgende link om de promo te zien: https://www.youtube.com/watch?v=rKGtmLYM9HM
De balans na de eerste helft van het zaalseizoen: 10 gewonnen wedstrijden en 1 gelijkspel. Dat verwacht je als promovendus niet aan het begin van het seizoen. Na twee weken rustig aan in de Kerstvakantie gaan we er weer vol tegenaan om dit seizoen met een goed resultaat af te sluiten. En wie weet wat dit uiteindelijk op zal leveren? Pupil Elvira was in de wedstrijd tegen Schipluiden onze supporter van "dichtbij". 

Lees meer...

Op zaterdag 17 december jl. speelden wij onze laatste thuiswedstrijd in 2016 tegen de dames van NEA. Onze pupillen Janine en Lesley hebben beiden een mooi verslag gemaakt van deze wedstrijd die wij gewonnen hebben met 35 - 24.

Lees meer...

Jaarlijks vindt in Schiedam het sportgala plaats waar onder andere het meest succesvolle en/of meest talentvolle sportteam van het jaar wordt bekend gemaakt.
Voor de verkiezing van het team van het jaar 2016 zijn wij genomineerd! 
Steun ons en breng uw stem uit! 

Lees meer...

Beste ouders en kinderen.
Net als eerdere jaren lijkt het Dames1 leuk een pupil op de bank te hebben tijdens de thuiswedstrijden.

Lees meer...

We waren net 3 minuten bezig en er waren al 3 doelpunten gescoord.

Lees meer...

@ 2014 HV Ventura

DMC Firewall is a Joomla Security extension!