HS1 Coaching

Mobile: +31 6 5361 5205
Geen afbeeldingen

't Schielicht/Ventura HS1 op weg naar kampioenschap

Zaterdag heeft 't Schielicht-Ventura HS1 na een zenuwslopende strijd in Voorhout een overwinning behaald op kampioenskandidaat Foreholte HS1.
Vrijwel de gehele wedstrijd ging het gelijk op tussen de teams, wat mede te danken was aan de keepers Stijn Leusink en Ruben Roggeband.

Tijdstraffen
Kort voor het einde liep Ventura tegen twee tijdstraffen aan, waardoor het met 4 man tegenover 6 kwam te staan.
Wat door Foreholte eenvoudig uitgespeeld had moeten worden, werd voorkomen door Kenny van den Bosch.
Hij onderschepte een halve minuut voor tijd de bal en scoorde vanuit de break-out het winnende doelpunt: 28-29.

Gelijkspel niet voldoende
"De wisselvallige beslissingen van de wedstrijdleiding deden de wedstrijd geen goed, maar we hebben gewonnen op karakter.
Het is echt een teamprestatie," zei coach Rob Mooij met schorre stem.
Gelijkspel was niet voldoende, alleen bij winst kon Foreholte van het kampioenschap afgehouden worden.
Door de winst kan Ventura op 24 maart in eigen huis het kampioenschap binnenhalen, als ze winnen van Westlandia.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd